Fagyal

Fagyal felakasztható tároló

100% újrahasznosított pólófonalból készült felakasztható tároló

Fagyal felakasztható tároló kép 1

Méret:

A termék méretei akasztó nélkül: 14,5 cm * 11 cm

Elérhetőség:

Azonnal vihető: szürke színben
Rendelhető (7-14 nap elkészítési idő): tekintsd meg a választható színeket:

A horgolt termékek hihetetlenül feldobják az enteriőrt. Egyszerre praktikusak és egyedülállóak, hiszen kézműves termékekről van szó, ezért nem lehet tucatszámra vásárolni őket. Egy-egy darab akár napokon át is készülhet és több tekercsnyi fonál szükséges az előállításukhoz, ezért garantáltan nincs két egyforma darab a világon. Habár a formák adottak, de árnyalatukban mindegyik magában hordoz egyfajta egyediséget, ezáltal meglehetősen páratlan darabok születnek. Másik előnyük, hogy rendkívül könnyedén tisztán tarthatóak, mert az anyag nem szívja mélyen magába a port és a koszt, sőt mosógépben 30 fokon moshatóak is. Horgolt termékeinkben benne van a M’OME minden szeretete. Tekintsd meg kínálatunkat, és válaszd a számodra legtetszetősebbet!

További képek a termékről

Megrendelés

Amennyiben megtetszett a termék, az alábbi űrlap segítségével tudod megrendelni.     • Adatvédelmi tájékoztatót és az ÁSZF-et!
      A “küldés” gomb megnyomásával elküldheted megrendelésed, ami annak visszaigazolásával minősül megkötött szerződésnek. A visszaigazoló e-mailben olvashatod majd rendelésed részleteit, a végösszeget, illetve a fizetéshez szükséges információkat.